top of page

Balatonvilágosi nyaraló

Modern oázis

Együtműködő partnerek

Külső látványtervekő: Farsang-Kincses Tímea (FKT Desing Studio Kft)

Belső látványtervező: https://benkodesign.hu/

Külső árnyékolók: https://www.predex.hu/

Világítás: https://www.lura.hu/

Mobíliák: https://dutchhome.hu/

Homlokzatburkolat: https://sferakeramia.hu/

Hidegburkolat: https://burkoland.hu/

Melegburkolat: https://aqualand.straubingerkft.hu/

Megrendelő

Magánszemély

Nagy öröm számomra, hogy a Balatonvilágosi nyaraló belsőépítészeti tervezését bízták rám, és hogy a külső megjelenés mellett lehetőségem volt a belső tér megtervezésére is. A homlokzatburkolat 3,5mm vastag burkolattal lett burkolva, hogy hosszú távra megfelelő védelmet biztosítson az időjárás viszontagságai ellen.

A nyaralóhoz tartozó medence és bioklimatikus pergola a hátsó kertben helyezkedik el, és egyedi hangulatot teremtenek az épületnek így.  A medence és a bioklimatikus pergola egy kényelmes és kellemes árnyékos helyet biztosít, ahol a tulajdonosok élvezhetik a nyári napokat. A besüllyesztett ledszalagok és a kertben található alacsony kandelláberek az esti órákban is meghidt hangulatot biztosítanak.

A belső tér tervezése során az volt a célunk, hogy letisztult és világos hangulatot teremtsünk. A zöldes márvány burkolat különleges kinézetet kölcsönzött az egész belső térnek. Nem csak kinézetével, hanem méretével is felhívja magára a figyelmet.  Az étkező és hálószobák egyedi tapétával lettek díszítve, hogy még egyedibb legyen az ingatlan.

Összességében, a Balatonvilágosi nyaraló homlokzat-burkolata, belső tere és kertje egyaránt modern és elegáns megjelenést kapott, amely kellemes pihenést és kikap-csolódást biztosít a tulajdonosok számára.

bottom of page