top of page

100 éves villából modern, luxus családi ház

Villa az Öreg-tó partján

Együtműködő partnerek

Megrendelő

Magánszemély

A tervezési folyamat első lépése a megbízó igényeinek és elképzeléseinek megértése volt, akik egy modern, nagypolgári luxust tükröző otthont álmodtak meg maguknak. Ehhez kerestek egy olyan ingatlant, amelynek átalakítása során elérhetik ezen céljukat. Így találták meg ezt a több mint 100 éves villa épületet, ami a Tatai Öreg-tóra néző kilátással rendelkezik.

A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottunk a meglévő kis terek egybenyitására, így tágas, világos belső tereket hoztunk létre. A földszinti részeken nagy közösségi terek kaptak helyet, míg az emeleteken privát lakrészeket alakítottunk ki. A pince szint pedig a szórakozás színtere lett. Az újonnan kialakított nappali, konyha és étkező igazán impozánsra és tágasra sikerült, emellett közvetlen kapcsolatban áll a tóra néző terasszal.

Az emeleti hálószobák privát, nyugodt környezetet biztosítanak a családtagok számára. A belső tér kialakításánál a nagypolgári luxus megidézése volt a fő cél. Ennek érdekében prémium minőségű anyagokat választottunk. A fő helyiségekben Carrarai márvány hatású, 120x120 cm-es járólapok kerültek lefektetésre, amelyek elegáns és időtálló megjelenést biztosítanak. A falakat szintén nagyméretű márvány hatású lapok, illetve egyedi készítésű bőr panelek díszítik.

A szálcsiszolt bronz és arany kiegészítők, valamint a fekete márvány díszítések tovább fokozzák a luxus érzetét. Az álmennyezet izgalmas fel- és leugrásokkal díszített, amelyeket modern sínes lámpákkal tettünk maivá.

bottom of page